Mezinárodní juniorské mistrovství ČR v Brně
Gastro Junior BIDVEST Cup 2014 Brno – Mezinárodní juniorské mistrovství ČR se konalo 16. -18. 1. 2014 na brněnském výstavišti. Naše škola měla zastoupení ve třech kategoriích. Cukrářka Adéla Melnárová skončila na výborném 2. místě ve zlatém pásmu za dezert Makový nákyp s rebarborou, listová roládka s jablky a marcipánem, sabayon ochucený Grand Marnierem, malinový sorbet. Kuchař Pavel Vendlig získal 13. místo a stříbrné pásmo za pokrm Kančí hřbet obalený v krustě provoněný jablečným kouřem, omáčka z černého rybízu, mletý bifteček z kančí kýty s hlívou ústřičnou ve slaninovém kabátku, jablečné pyré, pohanko-bramborový noček, jarní zeleninka s rozmarýnem. Servírka Michaela Laštůvková obsadila 27. místo v bronzovém pásmu za přípravu a servis teplých míchaných nápojů. Fotogalerie