Ubytování

 

V areálu školy najdete třípodlažní budovu domova mládeže, která je pro pohodlí žáků propojena s hlavní budovou školy. Ubytování hotelového typu v třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením nabízí studentům příjemné zázemí pro volný čas. Pro další sebevzdělávání a aktivní využívání volného času je domov mládeže vybaven počítači s připojením na internet, studovnou, knihovnou, klubovnami, posilovnou a hernami. V celé budově je k dispozici wifi síť pro připojení k internetu.
      V rámci mimoškolní činnosti jsou pro žáky připraveny nejrůznější turistické a poznávací výlety, návštěvy divadelních a filmových představení, koncerty zpěváků a skupin populární hudby, diskotéky. 
      Místem setkání studentů všech poličských škol je studentský Majáles s bohatým kulturním programem, kterého se účastní i žáci naší školy. Neméně zajímavé je každoroční finále volby Královny královských věnných měst a v neposlední řadě ples školy, který patří především maturantům SOŠ a nástavbového studia SOU. V průběhu školního roku jsou pořádány sportovní soutěže a turnaje, lyžařské kurzy, turistické pobytové zájezdy. 
      V Poličce najdete krytý plavecký bazén se saunou, koupaliště, tenisové kurty, minigolf, horolezeckou stěnu, umělou ledovou plochu, lyžařský areál. Okolí města nabízí bezpočet zajímavých tras pro pěší turistiku nebo běžky v zimě.
     Vzhledem k organizaci výuky v teoretickém a praktickém vyučování předpokládáme zájem o ubytování především ze strany žáků 1. ročníků.

Měsíční poplatek za ubytování činí 1 400,- Kč.

Vnitřní řád domova mládeže

Denní režim

                  Budova domova mládeže      

 

              Chodba                  Pokoj v domově mládeže

Více fotek z domova mládeže zobrazíte zde.

 

 

Zřizovatelem školy je

Zřizovatelem školy je Pardubický kraj

Novinky ze školství

Školský portál Pardubického kraje - každý den nové informace ze školství
Jsme členy IES

IES - International Education Society London