Úspěch fiktivní firmy

Rádi bychom Vám oznámili, že naše fiktivní firma Lower Linen s.r.o. (založená třídou N1) zabývající se prodejem spodního prádla se umístila na „desce cti“ na stránkách Centra fiktivních firem (CEFIF). Úkolem CEFIF je koordinovat činnost sítě fiktivních firem v České republice, poskytovat podporu a poradenství žákům a učitelům působících ve fiktivních firmách.
Fotogalerie


CEFIF je členem mezinárodní sítě EUROPEN\PEN International, která sdružuje fiktivní firmy z celého světa. Na webových stránkách (http://www.nuv.cz/vzdelavani-v-cr/centrum-fiktivnich-firem) je též k dispozici databáze všech fiktivních firem, adresář zahraničních center fiktivních firem, přehled mezinárodních veletrhů i mnoho dalších informací.

 Na „desce cti“ jsme za výbornou práci účetního oddělení. To během pěti měsíců za sebou jdoucích mělo správně vypočítané a vyplněné hlášení plateb sociálního a zdravotního pojištění a to včetně přihlášek k placení pojistného. Dalším hodnotícím kritériem bylo také přihlášení k zákonnému pojištění odpovědnosti organizace za případnou škodu, kterou by utrpěli jejich zaměstnanci. Na „desku cti“ nás umístili jako jednu ze třinácti fiktivních firem z  323 v celé České republice.

Pro naší fiktivní firmu, kterou jsme založili 4. září 2012 je to ocenění, kterého si velmi vážíme. Budeme se snažit stále usilovně pracovat, abychom dosahovali minimálně stejně dobrých výsledků i v dalším období.

 

Zřizovatelem školy je

Zřizovatelem školy je Pardubický kraj

Novinky ze školství

Školský portál Pardubického kraje - každý den nové informace ze školství
Jsme členy IES

IES - International Education Society London