Roztančená vařečka

V nabídce vzdělávacího centra jsou dvě studia. Větší je částečně časově omezeno, kdy v dopoledních hodinách slouží jako kuchyně a jídelna pro studenty školy, druhé je víceméně bez časového omezení.

Větší kuchyně je vhodná především pro kuchařské prezentace. Mohou se zde provádět i tréninky a to především pro profesionální kuchaře z restaurací a hotelů, ale i pro profesionály z větších vývařoven, závodních kuchyní a podobně.

Druhé studio je přizpůsobeno především restaurační prezentaci. Jedná se o cvičnou kuchyni propojenou s cvičnou restaurací. Zde se dají pořádat nejen kuchařské tréninky, ale i barmanské, baristické a someliérské kurzy. Obě gastronomická studia se dají využít na jakékoli prezentace z oboru gastra.


Kurzy roztančené vařečky

Říjen

Středa 3.10 – 15:00 – První kroky v kuchyni 1.

Čtvrtek 4.10 – 15:00 – Česká kuchyně 1.

Čtvrtek 11.10 – 15:00 – Česká kuchyně 2.

Sobota 13.10 – 9:00 - Ryby na talíři 1.

Středa 17.10 – 15:00 - Studená kuchyně 2.

Čtvrtek 18.10 – 15:00 - První kroky v kuchyni 2.

Sobota 20.10 – 9:00 - Studená kuchyně 2.

Středa 24.10 – 15:00 - Česká kuchyně 3.

Čtvrtek 25.10 – 15:00 - Ryby na talíři 2.

Sobota 27.10 – 9:00 - Zelenina na talíři 1.

 

Listopad

Sobota 3.11 – 9:00 - První kroky v kuchyni 1.

Středa 7.11 – 15:00 - První kroky v kuchyni 2.

Čtvrtek 8.11 – 15:00 - Studená kuchyně 3.

Sobota 10.11 – 9:00 - Česká kuchyně 3.

Středa 14.11 – 15:00 - SeaFood

Čtvrtek 15.11 – 15:00 - Sushi

Středa 28.11 – 15:00 - Vánoční inspirace 1.

Čtvrtek 29.11 – 15:00 - Vánoční inspirace 2.

 

Prosinec

Sobota 1.12 – 9:00 - Vánoční inspirace 1.

Sobota 8.12 – 9:00 - Vánoční inspirace 2.

 

Zřizovatelem školy je

Zřizovatelem školy je Pardubický kraj

Novinky ze školství

Školský portál Pardubického kraje - každý den nové informace ze školství
Jsme členy IES

IES - International Education Society London