Roztančená vařečka
V nabídce vzdělávacího centra jsou dvě studia. Větší je částečně časově omezeno, kdy v dopoledních hodinách slouží jako kuchyně a jídelna pro studenty školy, druhé je víceméně bez časového omezení.
Větší kuchyně je vhodná především pro kuchařské prezentace. Mohou se zde provádět i tréninky a to především pro profesionální kuchaře z restaurací a hotelů, ale i pro profesionály z větších vývařoven, závodních kuchyní a podobně.
Druhé studio je přizpůsobeno především restaurační prezentaci. Jedná se o cvičnou kuchyni propojenou s cvičnou restaurací. Zde se dají pořádat nejen kuchařské tréninky, ale i barmanské, baristické a someliérské kurzy. Obě gastronomická studia se dají využít na jakékoli prezentace z oboru gastra.
Kurzy roztančené vařečky
Říjen
Středa 3.10 – 15:00 – První kroky v kuchyni 1.
Čtvrtek 4.10 – 15:00 – Česká kuchyně 1.
Čtvrtek 11.10 – 15:00 – Česká kuchyně 2.
Sobota 13.10 – 9:00 - Ryby na talíři 1.
Středa 17.10 – 15:00 - Studená kuchyně 2.
Čtvrtek 18.10 – 15:00 - První kroky v kuchyni 2.
Sobota 20.10 – 9:00 - Studená kuchyně 2.
Středa 24.10 – 15:00 - Česká kuchyně 3.
Čtvrtek 25.10 – 15:00 - Ryby na talíři 2.
Sobota 27.10 – 9:00 - Zelenina na talíři 1.
Listopad
Sobota 3.11 – 9:00 - První kroky v kuchyni 1.
Středa 7.11 – 15:00 - První kroky v kuchyni 2.
Čtvrtek 8.11 – 15:00 - Studená kuchyně 3.
Sobota 10.11 – 9:00 - Česká kuchyně 3.
Středa 14.11 – 15:00 - SeaFood
Čtvrtek 15.11 – 15:00 - Sushi
Středa 28.11 – 15:00 - Vánoční inspirace 1.
Čtvrtek 29.11 – 15:00 - Vánoční inspirace 2.
Prosinec
Sobota 1.12 – 9:00 - Vánoční inspirace 1.
Sobota 8.12 – 9:00 - Vánoční inspirace 2.